Hai cu Pub-ul!

Articol publicat în 24 FUN

Nu mai ştiu cum şi de ce am ajuns săptămâna trecută într-un local deschis relativ recent în Piaţa Unirii. Cu “pub” în finalul denumirii, că aşa-i la modă. Firesc de altfel, căci dacă tot ne place berea, să avem şi noi un lăcaş de cult pentru Sfinţia Ei, nu?
Toate bune şi frumoase, deci. Mobilier din lemn închis la culoare, decor într-un stil specific unui pub autentic, bere multă şi variată, iar muzica…ei bine, muzica era cu bumţi-bumţi, cum ar zice prietenii noştri metalici. Şi până aici ne-a fost cu pub-ul.

De ce ai pune muzică de club într-un pub în care oamenii vin să vorbească şi mai ales, de ce ai pune muzică de club într-un loc în care nici dacă ai vrea, nu ai avea unde să dansezi? Ca să fii cool, tu DJ amator, cu căştile-n urechi şi degetele pe platane? Oh, dar cum ştii tu singur să stai cu ochii închişi şi să trăieşti muzica, în vreme ce noi, clienţii de rând, ne dăm şi ultima suflare încercând să acoperim zgomotul asurzitor şi să ţinem bine de berile tremurate de ritmurile frenetice ale başilor.

Şi ca totul să fie alandala, fix la miezul nopţii, când clopotele bat, cu o precizie mai mare ca cea a Cenuşeresei, asistăm cu toţii la un moment special: stinsul luminii. Ce dacă aveai meniul în mână sau vroiai să îţi notezi ceva? Ce dacă vrei să vezi dacă fata cu care ai ieşit are ochii verzi ori albaştri? Lasă prostiile şi intră în atmosfera de club, că doar de-aia ai venit în pub.

7 thoughts on “Hai cu Pub-ul!

  1. Asta-i cumva birtul ala de langa Carturesti, de la etaj? Unde urla muzica in ultimul hal de nu poti vorbi la telefon de treci pe strada? Sau il incurc?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)