În sfârşit, despre PR Beta

După ce a scris toată crema online-ului despre PR Beta, mi-am făcut şi eu timp să consemnez câteva lucruri. Ştiu că s-a scris mult despre speakeri, aşa că nu o să repet şi eu conţinutul prezentărilor. Vreau doar să menţionez că s-au spus lucruri noi, lucruri interesante, concrete şi actuale, ceea ce înseamnă foarte mult pentru o conferinţă, mai ales cu statut de beta.

În rest, felicitări fetelor şi aşa, în văzul lumii, că în particular le-am tot spus. Sunt tare mândră de ce a ieşit, deşi aportul meu a fost aproape nul.
Îmi amintesc însă cu drag Blogtrip-ul din Timişoara când Cristina a anunţat aşa, într-o doară, că vrea să facă un proiect pe PR online, cu tutoriale şi de toate şi cum toţi s-au uitat neîncrezători la ea atrăgându-i atenţia că nişa asta e deja saturată.
Dar cum Cristina nu se lasă, iar Tiţa e acelaşi soi, a ieşit un eveniment cu mult peste aşteptările tuturor. Le-aţi arătat voi! 🙂 Iar asta nu mă face decât să aştept cu şi mai multă nerăbdare evenimentele viitoare, în care promit să mă implic atât cât o să îmi permită timpul şi imaginaţia.
Şi nu uitaţi de blogul PR Beta, o să mai scriu şi eu acolo cât de curând, că am făcut o pauză cam mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)