Povestea prinţeselor cu farmec

A fost odată ca niciodată o prinţesă. Aşa începeau mai toate poveştile pe care ni le spuneau mamele noastre când eram mici şi bineînţeles că de fiecare dată protagonista poveştii purta numele nostru. Mi se pare şi firesc să fie aşa, din moment ce toate fetiţele sunt prinţesele părinţilor lor, îndeosebi ale taţilor. Şi până la o vârstă oarecare, ne şi simţim de parcă am fi, cu atâta răsfăţ şi atenţie în jurul nostru.

Numai că la un moment dat, de obicei după vârsta majoratului, printre spălatul de vase, ştersul de praf şi grija zilei de mâine, prinţesele nu se mai simt prinţese. Vraja dispare, părinţii sunt la sute de kilometri distanţă şi momentele de răsfăţ se transformă în lux şi sunt privite ca fiind infantile. Trebăluim cât e ziua de lungă ca nişte Cenuşerese, lăsând impresia că ne-am consolat cu gândul că ne mai simţim prinţese doar în vacanţe, când mergem acasă la părinţi.

Doar că noi, fetele, avem un secret: seara târziu şi dimineaţa devreme, când toată lumea doarme, ne aşezăm în faţa oglinzii, închidem ochii şi uităm de noi cu discul demachiant în mână, ne simţim din nou răsfăţate şi alintate, ca atunci când eram mici. Asta am descoperit de când Farmec m-a “constrâns” să încerc şi să mă bibilesc cu atâtea produse, căci v-am zis că nu-mi stătea în fire.

M-au cucerit demachiantul, crema hidratantă şi mai ales serul de ochi şi buze, căci mi-au dat exact sentimentul despre care vă vorbeam mai sus, acela de răsfăţ. Piele fină la atingere, curată, şi frumos mirositoare. Extractul de floare de colţ chiar îţi lasă un sentiment de prospeţime şi are un parfum atât de plăcut şi de discret, încât de multe ori parcă îmi pare rău să mai folosesc un parfum după ce mă bibilesc cu toate cremele. Iar serul de ochi şi buze cred că e de fapt un ser al tinereţii, căci după o zi lungă, seara, cu o singură picătură de cremă, mă simt ca nouă. Iar dimineaţa mai că nu înlocuieşte cafeaua, aşa mă revigorează.

În concluzie, mă bucur tare că fac parte din breasla Onlineritzelor cu Farmec, nişte prinţese peste care se aşezase praful şi care şi-au redescoperit sângele albastru. Cred că de acum înainte o să mănânc şi la McDonald’s cu furculiţa şi cuţitul, aşa rafinată mă simt. 🙂

Şi nu uitaţi, susţineţi prinţesele din noi ca nişte zmei ai online-ului ce sunteţi cu like, comment, share. În trafic se ne luptăm şi-n popularitate să ne duelăm! Alina, Zăineasca, Nebuloasa, Diana, Cristina, Ruxa, Mironeasca, Andreea, Miruna , Denisa şi subsemnata vă mulţumesc.

2 thoughts on “Povestea prinţeselor cu farmec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)