Vino mamă să mă vezi! Sunt Onlineritză cu farmec!

Cine mă cunoaşte bine ştie că eu sunt o persoană foarte comodă. Că nu mă încadrez în categoria fetelor care nu mai prididesc din aranjat şi machiat, nici în a celor care se trezesc de la 5 dimineaţa ca să fie prezentabile la 7. Cred în frumuseţea naturală, mai ales dacă asta înseamnă 30 de minute în plus de somn. În plus, am şi avut noroc de nişte trăsături fizice încadrate în parametri normali, fără probleme deosebite.

Însă comoditatea asta a mea nu a fost tocmai pe placul mamei mele, mai ales când am mai crescut şi m-am făcut domnişoară. Că tare i-ar mai plăcea mamei mele să mă vadă petrecând mai mult timp în oglindă, aranjându-mă şi îngrijindu-mă! Şi recunosc că în ultima vreme îmi doresc şi eu să mă îndrept către cele femeieşti şi să îmi acord mai multă atenţie. Că parcă nu vreau să treacă viaţa pe lângă mine şi eu să fiu tot în blugi şi cu părul prins în coadă. Aşa că atunci când am primit propunerea Alinei de a face parte din echipa ei în competiţia Farmec, am zis că ăsta e momentul meu.

De azi începând, de când o să primesc produsele în teste, o să fiţi martorii transformării răţuştei urâte. O să vă amuzaţi văzându-mă cum mă chinui să desluşesc tainele aplicării cremelor şi serurilor şi o să observăm cu toţii efectele produselor pe o piele aproape virgină în ce priveşte contactul cu orice nu e demachiant sau o simplă cremă hidratantă.

Şi cum niciun efort nu rămâne nerăsplătit, putem câştiga o excursie la Sighişoara, dar numai cu ajutorul vostru, căci ştim cu toţii cât de grele sunt competiţiile între fete, mai ales când se bat în creme. 🙂 Urmăriţi-ne pe bloguri şi pe Facebook, daţi-vă cu părerea, daţi-ne sfaturi, daţi-ne like şi daţi-ne ocazia să ne bucurăm de un weekend între fete! 🙂 Din echipa de Wonderwomen mai fac parte: Nebuloasa, Ruxa, Cristina, Diana, Zăineasca, Andreea, Miruna, Denisa şi Mironeasca.
Deci ne bazăm pe voi, da? 😀
Comunitatea Onlineritzelor cu Farmec vă mulţumeşte anticipat.

4 thoughts on “Vino mamă să mă vezi! Sunt Onlineritză cu farmec!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)