Invitaţii! Avem invitaţii la PR Beta! Originale! Cu şase cusături! Cine mai doreşte, cine mai pofteşte?

Eu v-am zis că îmi place iniţiativa PR Beta. Şi pentru că vreau să vă lămuresc şi pe voi ce minunat e proiectul ăsta, pun la bătaie o invitaţie. Ca să nu mai invocaţi scuze că nu aţi avut bani, că trebuie să plătiţi întreţinerea şi mai ştiu eu ce.
Ce trebuie să faceţi? Păi, în primul rând, trebuie să fiţi purtători de blog. Apoi, pe blogul vostru trebuie să scrieţi un articol în care să ne povestiţi frumos şi argumentat de ce vreţi să participaţi la conferinţă, ce speakeri şi ce teme vă interesează şi de ce, lucruri de genul ăsta, care să mă convingă pe mine, critic aprig, că locul vostru în data de 12 mai e la Hotel Timişoara. Să nu uitaţi ca în articol să lăsaţi un link către pagina de speakeri sau cea de înscriere de pe PRbeta.ro şi un link catre blogul de unde aţi aflat de concurs, adică al meu, care este.

Hai, la treabă acum! Spor la scris şi fie ca cel mai bun să câştige! Concursul începe acum şi ţine o săptămână! Mai multe detalii despre eveniment v-am dat deja aici, dar vă mai spun o dată că sunt speakeri de speakeri pe ordinea de zi şi nu aveţi voie să îi rataţi!

4 thoughts on “Invitaţii! Avem invitaţii la PR Beta! Originale! Cu şase cusături! Cine mai doreşte, cine mai pofteşte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)