PR Beta: the real deal!

Ocupată cum vă povesteam că sunt, nu am ajuns să scriu nici măcar despre o iniţiativă pe care o aştept de pe vremea când eram studentă, şi anume Conferinţa PR Beta. Despre ce e vorba?
În principiu, e un fel de pipă a păcii pentru specialiştii în comunicare care activează (şi) în mediul online. În sensul că se adresează deopotrivă PR-iştilor, bloggerilor şi jurnaliştilor, iar speakerii invitaţi la conferinţă sunt nume mari din toate cele trei domenii: din partea companiilor vorbesc Ana Bulgăr, Ruxandra Predescu, Alina Crâncău, Bogdan Theodor Olteanu și Monica Jitariuc, din partea bloggerilor prezintă Alexandru Negrea, Bobby Voicu, Raluca Popa și Andrei Crivăț, iar din partea jurnaliștilor îi avem pe Cristina Bazavan, Amalia Matei și pe Victor Kapra.

Aşa că fie că sunteţi specialişti, fie studenţi, fie doar curioşi să vedeţi dacă se lasă cu scandal conflicte de opinii, eu zic că e o şansă pe care nu aveţi voie să o rataţi!. Înscrierile au început deja, deci luaţi de daţi cu subsemnatul aici. Şi dacă tot sunteţi în zonă, vă sfătuiesc să vă abonaţi şi la feed-ul blogului, că sunt nişte informaţii foarte utile scrise acolo. Plus că mai scriu şi eu câte un articol din când în când. 🙂

Ne vedem, deci, pe 12 mai, la Hotel Timişoara?

7 thoughts on “PR Beta: the real deal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)