Ocupado

Sunt foarte ocupată în ultima vreme. Nu spun asta ca să fac pe femeia emancipată care de-abia se zbate printre proiecte, nici ca să îmi scuz absenţa de pe meleagurile bloggeristice. O spun cu ochii lipiţi de somn şi-un zâmbet în colţul gurii, cu deficit de cofeină în organism, într-o zi oarecare de miecruri în care m-am trezit la 8 în condiţiile în care tot atunci îmi începea şi ziua de lucru. Dar noroc că am preten cu automobil, că am reuşit să ajung fără să primesc şi doza zilnică de înjurături pregătită pentru cei care ţin studenţii pe la uşi.

Însă dincolo de orice glumă şi orice ironie, chiar nu e uşor să întreţii un blog şi să-i umpli paginile constant, în condiţiile în care prestezi şi alte activităţi, opt-zece ore pe zi. Dar pică al naibii de bine când stai cu pagina albă în faţă şi ai atâtea de refulat. Noroc cu cei de la 24 FUN, că mă “constrâng” să-mi exersez scriitura o dată pe săptămână şi uite aşa compunând ieri pentru ei, mi-am adus aminte că parcă mai era ceva. 🙂 Aşa că iată-mă!

Singura chestie care mă supără e că n-am mai ascultat muzică de câteva zile bune. Şi asta e grav. Nici o piesă, nici măcar un ringtone, nimic. În fiecare seară îmi pun mp3 player-ul la vedere ca să-l iau dimineaţa cu mine şi în fiecare dimineaţă uit. Iar seara ajung acasă cu capul de dimensiuni prea mari chiar şi pentru sunetul greierilor. Plus că adorm instant, cu hainele pe mine şi propoziţii pe jumătate spuse.

2 thoughts on “Ocupado

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)