Americanii-s de vină

Apropos de nemulțumiți, de la o vreme e la modă să te revolți pe 14 februarie și pe 31 octombrie, că de ce celebrăm noi cultura americanilor.

News flash: noi celebrăm cultura americanilor de fiecare dată când vorbim în slang-uri, când mâncăm la McDonald’s și la KFC, când încercăm să le călcăm pe urme într-ale industriei, modei și comunicării.

Cinstim americanizarea cam de când am început să lucrăm from nine to five și de fiecare dată când am purtat cu mândrie tricouri cu steaguri cu steluțe și Statuia Libertății. Iar când facem petreceri în pijamale, dansăm pe Eminem și facem glume cu Obama, în timp ce hamburgerii se rumenesc pe grill, vă anunț cu tristețe că sărbătorim tot în stil american. Doar că fără inimioare.

Acum cam cât de pătați cultural vă mai simțiți?

6 thoughts on “Americanii-s de vină

  1. Eu port tricouri cu stema Srbijei, fac petreceri in carciumi cu tamburasi si fac glume cu albanezi, in timp ce pljeskavica si cevapcici mi se rumenesc pe gratar.

    De fapt, daca ma gandesc bine, io nici macar не разумем румунски

    Србија до Гроба, моја сестра!

  2. grill nu era nemtesc si barbecue american? numa zic, ca nemtii mei tot cu grill ii aud.. oricum mare dreptate ai cu ce zici, eu deja am alergie la articolele anti-valentine’s day, se pare ca e o moda. nu iti place nu sarbatori, nu? si dragobete a devenit cunoscut abia dupa ce a inceput isteria cu V Day…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)