De mers la

Adică unde puteţi să mergeţi în perioada următoare în Timişoara:

 • ecomTIM, adică prima conferinţă regională de e-commerce din România. Are loc în 9 şi 10 februarie, la Hotel Timişoara. În principiu or să fie conferinţe şi workshopuri, ţinute/moderate de oameni mai răsăriţi ca noi, muritorii de rând şi mai pricepuţi într-ale afacerilor. Că altfel am face noi evenimente şi ar scrie ei despre ele pe bloguri. 🙂

  Organizatorii zic aşa:

  ecomTIM are ca obiectiv realizarea unui cadru de întâlnire între oamenii de afaceri interesaţi să activeze în online, cei care deţin deja un magazin pe internet, marketerii implicaţi în dezvoltarea business-urilor online şi specialiştii în e-commerce. Evenimentul se adresează cu precădere persoanelor care deţin deja o afacere în spaţiul online, dar şi oamenilor cu expertiză, interesaţi să iniţieze colaborări cu business owner-ii.

  Mai multe detalii găsiţi pe site-ul evenimentului.

 • Expoziţia “De la primele scrieri la multimedia. O scurtă istorie a comunicării şi mai mult”. După cum probabil intuiţi din titlu, este vorba despre o antologie a comunicării umane, ilustrată prin peste 300 de obiecte caracteristice fiecărei epoci. Vernisajul evenimentului va avea loc marţi, 1 februarie, de la ora 18, la Muzeul de Artă, iar expoziţia va fi deschisă publicului larg până în data de 20 aprilie 2011.

  Organizatorii spun că pe parcursul expozitiei, specialişti în arheologie sau comunicare, istorici, ingineri, informaticieni, critici de artă, vă invită să luaţi parte la o serie de conferinţe tematice,mese rotunde şi evenimente care vor aborda teme pornind de la cele mai îndepărtate manifestări ale fiinţei umane la multimedia zilelor noastre.

  Iar pentru voi, împătimiţii gadget-urilor, va avea loc o premieră interesantă: expoziţia va putea fi vizionată cu ajutorul telefonului mobil şi a tehnologiilor informatice de ultimă generaţie. Codul de bare 2D, aplicat exponatelor şi materialelor-suport ale evenimentului asigură accesul la mai multe informaţii despre fiecare dintre obiectele expuse.

  Iată şi afişul:

One thought on “De mers la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)