Diverse

Cică nu-i recomandat să scrii pe blog în weekend, că scrii degeaba, că lumea nu stă pe net, că de, şi internauţii e suflete şi are viaţă socială şi deci nu generezi trafic. Dar eu cum oricum mă număr printre aceia care “scriu pentru ei”, hehe, îmi permit să sfidez masele şi să fiu mai indie. Mai ales că e soare şi frumos afară, iar eu cum funcţionez pe energie solară, sunt în mare vervă. Plus că simt eu în adâncurile firii mele că nu am nimic interesant de spus, aşa că parcă ar fi păcat să nu şi scriu că nu am nimic de spus, măcar de dragul ironiei.

Trecând la lucruri mai serioase, sau cel puţin mai coerente, am observat eu astăzi cea mai stranie chestie: când sunt bine-dispusă, sunt mai predispusă la treburi gospodăreşti. Cu alte cuvinte, dacă mă trezesc cu zâmbetul pe buze aproape degeaba, fără un motiv concret, sunt şanse mai mari ca în ziua respectivă să gătesc, să dau cu mopul şi alte activităţi din astea care încununează statutul meu de femeie. De ce e straniu, poate vă întrebaţi? Foarte simplu. Pentru că la mine chiar şi cea mai banală operaţiune care implică folosirea unui cuţit sau a altor obiecte contondente se lasă cu vărsare de sânge. La propriu. În sensul că sunt bleagă şi neîndemânatică. Astfel că ajung să las zâmbetul meu matinal să fie eclipsat de diferite tipuri de tăieturi, bube, umflături şi vânătăi. Şi zău că e păcat, că eu zâmbesc frumos!

3 thoughts on “Diverse

  1. Deci, … daca te simti bine iti vine sa te tai 🙂 Asta suna a ura indreptata spre sine, are un nume in psihanaliza, dar nu-l mai stiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)