Anul trecut, pe vremea asta

Nu ştiu dacă şi voi faceţi asta, dar din când în când mă apucă nostalgia şi încep un proces de introspecţie, care include de fiecare dată un ochi aruncat în arhiva propriului blog, să văd cam ce scriam şi ce stare aveam anul trecut pe vremea asta. E surprinzător de câte chestii îţi poţi aduce aminte!

Uite aşa am aflat că în a douăzecişicincea zi a lunii mai, anul trecut, eu eram încă frustrată de statutul meu social, dar aparent tot reuşeam să fac haz de necaz. Voi cum eraţi anul trecut pe vremea asta? Lăsaţi blogurile să vorbească pentru voi 🙂

7 thoughts on “Anul trecut, pe vremea asta

  1. Anul trecut, fix pe vremea asta, scriam ca furtunile nu mai sunt ce erau odata si ca e fain sa te inalnesti cu oameni pe care credeai ca nu-i vei mai vedea vreodata 🙂

  2. Asta este si motivul pentru care mi-am facut blog. Pentru ca uit unele lucruri si e destul de simpatic sa vezi ce anume te stresa acum un an, doua luni, trei, patru.
    Acum un an nu aveam blog, dar sigur eram bucuroasa si simteam miros de vacanta. Acum nu mai.

  3. Asta este si motivul pentru care mi-am facut blog. Pentru ca uit unele lucruri si e destul de simpatic sa vezi ce anume te stresa acum un an, doua luni, trei, patru.Acum un an nu aveam blog, dar sigur eram bucuroasa si simteam miros de vacanta. Acum nu mai.
    +1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)