Punct. Și de la capăt

Urăsc noțiunea de a trece peste. Nu îi înțeleg sensul, nici manifestarea propriu-zisă. Știu să trec peste un gard, să sar peste o baltă etc. Dar ăsta mi se pare cel mai idiot răspuns și cea mai tâmpită soluție la o problemă. Nu-ți convine ceva? Te-ai supărat cumva? Eh, lasă, treci peste.

Ce înseamnă asta? Că s-a rezolvat ceva? Nu, doar renunțăm la a mai dezbate. Sau dezbatem în gol, fără să ajungem la o concluzie. Kiss and make-up. Măturăm frumos și zvârlim totul sub preș. Până când, într-o zi, n-o să mai putem trece peste ditamai grămada de gunoi adunată sub același preș. Și atunci să te ții!

7 thoughts on “Punct. Și de la capăt

  1. Pai nu, dar nici nu poti ramane la stadiul de lamentare, nu ? 😀 De`aia trebuie sa treci peste …. sa depasesti situatia, in orice mod – chiar si dezbatand in gol. De obicei depasirea asta se cauta prin solutii la problema, nu neaparat azvarlind totul sub un pres. Poate ca, totusi, exprimarea in sine e putin defectuoasa. ;))

  2. Nici eu nu suport sa trec peste. Lucrurile nerezolvate ies mereu la iveala si la un moment dat nu mai poti face fata. Experienta de pana acum mi-a demonstrat cu varf si indesat ca nu trebuie sa trec peste lucrurile/chestiile care nu-mi convin. 🙂

  3. mai bine dezbati, ajuti la un consens (sau, nu), asculti pareri (de la unii, de la altii) iti faci o idee, si faci cum te duce capu, la final.

  4. Haa. Tocmai am dat si eu titlul asta ultimului post. Coincidenta, scz :”>. Nici eu nu inteleg notiunea de a trece peste. In timp, chestia peste care ai trecut, vine inzecita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)