Eu, StudentFest-ul şi publicitatea

StudentFest-ul are o semnificaţie aparte pentru mine. Mai întâi de toate, pentru că acolo am făcut cunoştinţă prima oară cu Ovi, deşi el nu mai ţine minte. Apoi, pentru că acolo îl vedeam cântând pe al meu frăţior, a cărui trupă a cântat şi imnul festului acum doi ani cred. Şi mai ales pentru că era singura ocazie în care studenta din mine, care se visa copywriter cel puţin la Leo Burnett, mai vedea şi auzea chestii cu publicităţuri de la oameni avizaţi. Două astfel de momente erau de-a lungul unui an în Timişoara: Noaptea Devoratorilor de Publicitate şi StudentFest-ul. Doar că cel din urmă era mai variat. Şi gratuit, aspect de altfel foarte important pentru un student.

Ei bine, anul ăsta povestea se repetă şi conferinţele şi workshop-urile sunt din ce în ce mai interesante. Şi pentru că publicitatea merge mână în mână cu divertismentul şi relaxarea, avem rezervate zilele de vineri şi sâmbătă după cum urmează: vineri, începând cu ora 11, deschide seria de evenimente nimeni altul decât Nicolae Naumof, cu o conferinţă despre brandul personal. Sâmbătă, dis de dimineaţă, de la 10, ne trezim cu Spoofstock, alături de cei de la IQ Ads. De la 13, aflăm cum se creează un brand din nimic, iar de la 15 ne descreţim frunţile într-o discuţie cu Trender, Ovi şi Tiţa, despre bloguri şi online, of course .
De la 17 începând, Bogdan Cristea ne spune care-i treaba cu publicitatea neconvenţională, iar în încheiere, Oana Barbu vă învaţă cum să va implicaţi toate simţurile în publicitate. Pe lângă toate astea, o să aveţi parte şi de o surpriză… muzicală. Dar nu vă spun mai multe.

Toate evenimentele vor avea loc în Scârţ. Ştiţi voi, locul ăla lejer. Ne vedem acolo!

One thought on “Eu, StudentFest-ul şi publicitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)