El, bloggerul de succes

El, bloggerul de succes este blogger fulltime, 24 de ore din 24. Precum un ziarist care vede printre oameni şi întâmplări doar subiecte de ştiri, bloggerul autohton cu trafic mare îşi asumă în permanenţă rolul pe care îl are în societate. Îl recunoşti de la distanţă, după grimasa de om puternic, care deţine informaţia şi bineînţeles după telefonul de ultima generaţie a cărui formă iese în relief în buzunarul blugilor.

Care este deci primul lucru pe care îl face el, bloggerul de succes, când este într-un bar nou, cu oameni noi, târziu în noapte, când distracţia e în toi? Ei bine, prima lui grijă încă dinainte de a îşi comanda o bere este să şi scoată gadget-ul proaspăt lustruit din buzunar şi să caute o reţea wireless. Iar apoi cu simţ de răspundere transmite pe twitter fiecare mişcare. Nu a lui, bineînţeles, a celorlalţi. Căci el nu poate să participe, trebuie să îşi facă datoria. Ce s-ar face insomniacii dacă nu ar afla la ora 4 dimineaţa cestiunile arzătoare despre internauţi?

Grea meserie, asta de blogger important! Zău!

6 thoughts on “El, bloggerul de succes

  1. Slavă Domnului nu cunosc niciunul de felul ăsta. Nenorocirea e că ştiu pe câte unii, de nu sunt nici bloggeri, nici de succes, şi fac acelaşi lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)