Nothing sweet about me

Deşi îmi place să cred că sunt o domnişoară veritabilă din multe puncte de vedere, nu îmi plac dulciurile. Nu o să mă opresc niciodată la magazinul de la colţ să îmi iau o ciocolată, nu îmi înec amarul în cutii de îngheţată şi în niciun caz nu visez la o întâlnire romantică într-o cofetărie. Latura mea masculină îşi face simţită prezenţa când vine vorba de lucrurile astea, aşa că aş da fără să ezit o prăjitură cu cremă pe o cutie de Pringles.

Aşa că vă daţi seama cum mă simt eu când sunt în faţa unei vitrine cu torturi şi trebuie să aleg unul. Nu consum, deci nu cunosc. Să mă pui să aleg între un tort cu blat de bezea şi mousse de nu ştiu care  şi unul de ciocolată cu vişine şi mascarpone e ca şi când m-ai pune să aleg între două şurubelniţe. Nu mă încântă decât aspectul lor, pentru că da, recunosc, sunt o superficială. Mă uit să fie drăguţ şi asortat chiar dacă sunt conştientă că va fi ciopârţit fără milă.

Ah, şi da, mai caut să nu fie foarte dulce. Pentru că nu îmi plac prăjiturile foarte cremoase, însiropate şi caramelizate până la refuz. Pentru că nu pot mânca mai mult de o linguriţă fără să beau un litru de apă. Aşa că peste două zile voi sufla în ceva pe bază de iaurt şi multe fructe. Sper doar să nu fie un Danone mare şi rotund. 🙂

5 thoughts on “Nothing sweet about me

  1. Eu când am nevoie de dulce, apelez la o băutură răcoritoare carbogazoasă de-mi anesteziază pofta fără drept de apel. În rest, dulce la nunţi, botezuri şi alte astfel de evenimente unde mă mai “îndeamnă” unii şi alţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)