Un an în bucăţi. Retrospectivă.

20 ianuarie 2009. Ziua în care am tastat pentru prima dată www.wordpress.com şi mi-am făcut blog. Renunţasem la buzunarul meu cu vise de pe blogspot într-un moment de slăbiciune, dar nu am rezistat prea mult fără să scriu. De motivele pentru care mi-am făcut blog am mai scris aici, aşa că nu are rost să reiau, e mult prea dureros pentru mine 🙂

Tot răul spre bine, însă. De la prima însemnare care arăta aşa am ajuns la nici mai mult nici mai puţin de 411 însemnări, dintre care trei sunt încă drafturi, iar una e atât de sinceră şi de veche încât nu a văzut lumina zilei şi nici nu cred că o să o vadă prea curând.

A venit şi primul blogmeet, la care m-a adus Ovi aproape pe sus (spun aproape, nu pentru că nu ar  fi vrut, dar nu cred că ar fi putut 🙂 ). Ştiu că m-am aşezat undeva  la capătul unei mese imense, m-am pitit după o halbă mare de bere şi nu am vrut nicicum să îmi trec adresa blogului pe lista de prezenţă, pentru că mi se părea că oricine în lumea asta scrie mai frumos ca mine şi că toţi or să mă ia peste picior.

Au urmat întâlniri, însemnări pline de frustrări, relatări dintre cele mai personale şi mulţi, mulţi oameni faini pe care i-am cunoscut şi cu care am ţinut legătura citindu-ne şi comentându-ne.

Am fost de-a vizita şi am scris la Andrei şi la IB (10x, guys!), am fost la tweetmeet, mi-am făcut cont de twitter, m-am jucat la clubul de joc, mi-am lărgit cercul de cunoştinţe, am avut două tentative de a îmi şterge din nou blogul şi toate astea într-un singur an.

La mulţi ani, blogule! Povestea merge mai departe …

8 thoughts on “Un an în bucăţi. Retrospectivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)