Mă aude cineva?

Sunt curioasă dacă mă mai citeşte cineva şi dacă da, de ce. În fine, dacă blogul ăsta tot e în paragină, azi o să fiu o profitoare şi o să-l folosesc ca în vremurile bune, adică pe post de loc de dat cu capul. Aşa, ca să uit. Sau mai bine spus, ca să-mi aduc aminte.

Să începem deci. Azi am avut o zi proastă. Şi doamne, cât pot să fiu de naivă! Cam ca tipa despre care cântă ala de la The Kooks. Eu încă mai cred că “mâine” e acelaşi pentru toţi şi că acel “trebuie” al meu e la fel de categoric şi pentru cei din jurul meu.

Of, am avut un  deja-vu lung de 24 de ore.  Şi credeţi-mă că nu e uşor deloc să te vezi într-o situaţie pe care o cunoşti, care nu îţi place, dar căreia nu i-ai găsit niciodată o rezolvare. Şi pe cât e de revelatoare situaţia asta, pe atât e de înceţoşată.

Şi dacă tot vorbesc singură, să-mi las şi nişte notes to self, că cică e mai eficient să le scrii:

– să onorez nişte lepşe mai vechi, asta dacă mă hotărăsc să nu-mi şterg blogul;

– să nu-mi mai fac planuri decât pentru mine, pe care le pot rezolva eu singură, cu mâinile mele blege şi mintea mea întortocheată;

– să las deoparte problemele altora şi să-mi văd de ale mele, că  şi aşa am destule;

The End

8 thoughts on “Mă aude cineva?

  1. Eu te citesc, fiindca imi place cum scrii si ce scrii. Povestesti frumos si intamplari banale si intamplari extraordinare, si introspectiile-ti sunt tare simpatice.

    Ar fi pacat sa-ti inchizi blogul. Cand iti vine sa-l inchizi, sfatul meu e sa-l tii pentru sufletul tau. Poate esti si tu ca mine, recitesti de N ori ce scrii; a N-plus-una oara poate o sa-ti prinda bine sa citesti ce-ai scris acu’ trei ani. Ah, si daca conteaza, sa stii ca un om din lumea asta ar fi pentru un moment trist daca n-ai mai scrie.

    Si te-as mai sfatui sa nu incerci sa scrii fortat, la comanda, la norma. Cand iti vine iti vine, si cat iti vine iti vine. Si daca tot scrii pentru tine, fuck the stats 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)