V-aţi întrebat vreodată …

… de ce, aşa cum există mai multe pisoare aliniate într-o baie pentru bărbaţi, nu există şi mai multe WC-uri aliniate într-o baie pentru femei?

😀

12 thoughts on “V-aţi întrebat vreodată …

 1. Barbatii sunt obligati la socializare, femeilor li se interzice. Tine de inclinatia spre logoree a celor din urma. Lor li se incearca temperarea, noua ni se incearca stimularea :))

 2. Pai la fel de bine poti intreba si de ce nu-s WC-uri perechi in cabina, ca voi oricum nu mergeti niciodata singure la baie 😀 Si presupunand ca totusi ar exista asa ceva, daca v-ati intinde la povesti pana si-acolo, cand (peste 3 ore mai tarziu) v-ati aduce aminte sa iesiti, probabil v-ati gasi parteneru’ de serata angrenat in discutii agere despre fotbal, bere, masini, durmit prin santuri & pe presuri etc. sau deja de mult plecat, fara sa fi achitat nota…

  Pana la urma, e pentru binele vostru. Plus ca e mai nasol cu echilibru’ si multi-tasking-u’ pe tocuri de 12 cand te taie nevoile, banuiesc, nu? Si voi oricum nu v-ati suporta mai mult de 5 minute fortat una pe cealalta, ca la voi invidia se manifesta mai pregnant ca la noi, purtatorii de canac.

  Presupun ca ai auzit de chestia aia pe care o fac barbatii involuntar cand sunt la pisoar, nu? Aia cu “studiu concurential de piata” ? Daca s-ar intampla asta si la voi, ar fi nevoie de mult prea multe truse de prim ajutor si ambulante in stand-by, ca ati incepe sa va certati din invidie si s-ar lasa cu rimel scurs, unghii rupte, fracturi pelviene si ocazional varsare de botox / silicon…

  Acuma, legat de ce zice Horia, istoria si Youtube-ul te cam contrazic, ca exista video footage care sa-ti demonteze afirmatia ;))

 3. Este un local in Arad (Irish Pub House) unde la baia fetelor exista 2 WC-uri unul langa celalalt, nedespartite de vreun paravan, perete sau ceva… Deci se poate si la femei. Am ramas surprinsa cand m-am dus la baie si nu am putut sa nu zambesc la vederea WC-urilor pozitionate strategic. Macar cineva a tinut cont de faptul ca fetele nu merg niciodata singure la baie :))
  Cori, cand vi la Arad promit ca te invit la o bere in Irish, sa vezi cu ochii tai ca exista si intr-o baie de femei :))

 4. Ce şezători s-ar trage în toalete dacă şi-ar depăşi femeile pragul (foarte sensibil, cred eu) de pudoare pe care îl afişează mereu. Nu cred că ar fi o idee prea bună.

 5. Dar numarul mare de pisoare pentru barbati e un chin: oricum din “n” pisoare se pot folosi doar “n/2” . Daca n = numar par se folosesc n/2, iar daca n=numar impar, se folosesc n/2 +1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)