Revelaţie meteorologică

Cum îţi dai seama, tu utilizator de internet, cam cât de frig e afară?

Există trei situaţii:

  1. Când lumea îşi pune status tematic pe Y! Messenger, gen “Brrr, am îngheţat”, este semn că afară este frig, dar normal pentru perioada asta a anului. N-ai de ce să îţi faci griji. Probabil copiii născuţi după ’90 au doar imunitatea scăzută.

  2. Când deja lumea începe să vorbească despre temperatura aerului pe twitter, înseamnă că frigul sfidează normalul. Închide bine geamurile, mai ia o bluză pe tine şi dă drumul la aragaz. Nu uita să îl şi aprinzi!

  3. Iar când oamenii încep să scrie pe bloguri despre cât de frig e, am cam încurcat-o. Pentru că înseamnă că mercurul a coborât într-atât în termometre, încât neuronii lor au îngheţat şi nu mai pot procesa. Nu există alte subiecte care pot fi tratate. La orice întrebare ţi se va răspunde cu “Nu ştiu, bă, lasă-mă-n pace, nu mă pot gândi la asta, tu ai văzut cât de frig e? Tu chiar nu citeşti bloguri, wtf?!?”
    Speriat, te apropii de monitor pentru a primi căldură. Ţi se face frig instant. Fiori de gheaţă îţi străbat şira spinării. Ideea unei noi criogenii s-a instalat deja confortabil în creierul tău. Nu-ţi rămâne decât să-ţi faci şi tu blog şi să scrii despre asta.

Ar mai exista o metodă de testat temperatura aerului, dar, dragii mei internauţi, nu o recomand decât celor mai temerari dintre voi. Pentru că vedeţi voi, ea presupune să ieşiţi pe balcon sau chiar afară din casă!

2 thoughts on “Revelaţie meteorologică

  1. După cum un mare filos(z)of contemporan, pe meseria lui gropar, zicea, o să adaptez şi eu: “Acum, afară îi frig de 5 cm de puţulică!”. Howgh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)