Blank

Un amalgam de gânduri negre s-au tot învârtit şi contorsionat în căpşorul ăsta al meu până au reuşit să creeze o mare de alb. Dar nu alb pur şi dătător de pace interioară, ci un alb nevrotic, zgomotos şi obositor, à la Bacovia. Alb cu “a” de la anxietate.

Şi uite aşa mă simt din nou neputincioasă în faţa unor probleme pe care mi le complic singură. Sunt în pragul unei depresii, o simt. Se apropie vertiginos şi habar n-am cum să fac s-o-ntorc din drum. Tot ce fac e să mă lamentez.
Aaah, azi clar nu mă iubesc!

6 thoughts on “Blank

  1. Blame it on the weather. Azi cred ca a consiprat universu’ impotriva fiecaruia, intr-un fel sau altu’. Important e a capatu’ zilei sa stii ca vine alta, care va fi mai buna 🙂 Si stii ca cei care te cunoastem ne dam silinta sa contribuim placut la experienta ta cotidiana zilnica 😉

    Cheer up, butterfly! 🙂

  2. stiu cum e… si eu am avut o rabufnire acum 30 minu, in plus ma paste o depresie groaznica daca nu mai comploteaza universul asta odata sa mi se indeplineasca dorinta :P. toate trec pana la urma 😀

  3. Hi, very seriously wanna ask you for some help, pleeez contact me, ii doar vb de ceva info, de… ghidare. Wanna keep it private. thanx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anunţă-mă când apar comentarii noi la acest articol. (te poţi abona şi fără să comentezi)